• head_banner_01

Weidmuller nye verktøyprodukter, KT40&KT50

Gjør frakobling mer praktisk og tilkobling jevnere

det kommer,

det kommer,

De kommer med krystalliseringen av teknologisk innovasjon!

Det er deWeidmullersin nye generasjon av "frakoblingsartefakter"

——KT40 & KT50 ledningsbryterverktøy!

Gjør frakobling mer praktisk og tilkobling jevnere!

Hva er egenskapene som gjør KT40 og KT50 så kraftige?

https://www.tongkongtec.com/tools/

★ Kan betjenes med én hånd, noe som gjør arbeidet enklere

KT 40 & KT 50 trådbrytende verktøy er en ny generasjon av mekaniske skralleskjæreverktøy utviklet avWeidmullerbasert på dyptgående innsikt i markedets behov, kombinert med mange års yrkeserfaring og teknologisk innovasjon. Dette verktøyet er mindre i størrelse og kan betjenes med én hånd, noe som i stor grad letter ingeniørers operasjoner i små rom eller komplekse miljøer.

★ Genialt design, arbeidsbesparende og effektivt

KT 40 & KT 50 trådskjæreverktøy er egnet for kutting av kobber- og aluminiumtråder. Med det utmerkede gearingsforholdet og smart utformede skralleanordningen er operasjonen enkel og arbeidsbesparende. Ingeniører kan enkelt håndtere ledninger med forskjellige hardheter og forbedre arbeidseffektiviteten.

★ Slipp den selvlåsende tilstanden når som helst

Under operasjonen, uansett hvilken posisjon de bevegelige kjevene til KT 40 & KT 50 wirebrytende verktøy er i, kan den selvlåsende tilstanden utløses når som helst, noe som sikrer sikkerheten og brukervennligheten og får ingeniørene til å føle seg mer rolig når du jobber!

Tysk kvalitet, full lagerbeholdning, mer rettidig levering

Kvalitet erWeidmuller's bunnlinje, og kvaliteten på KT 40 & KT 50 wirebruddverktøy er også utvilsomt. Foreløpig har begge produktene vært på lager i tyske varehus, noe som sikrer at kunder over hele verden raskt kan ha dem.

https://www.tongkongtec.com/tools/

Som en pioner innen industriell forbindelse,Weidmullerhar alltid vært forpliktet til å tilby utmerkede løsninger til kunder over hele verden, nøyaktig tolke skjønnheten i industriell forbindelse med fremtidsrettede tekniske reserver, komplette produktlinjer og rik applikasjonserfaring. KT40 og KT50 er født for enkelhets skyld, og er en viktig legemliggjøring av dens pionerånd og kontinuerlige innovasjon. I fremtiden,Weidmullervil fortsette å gå videre på veien for teknologisk innovasjon og leting!


Innleggstid: 26. april 2024